Luminile din Phoenix – "Phoenix lights"

30 04 2009

Phoenix Lights reprezinta unul dintre cele mai controversate cazuri UFO din lume. Cu peste 10.000 de martori si numeroase fotografii si chiar inregistrari video, cazul Phoenix Lights este pur si simplu amazing! Incidentul (daca se poate zice asa) a avut loc in Arizona, Phoenix pe 13 martie 1997. Parea o seara linistita de primavara. La orele 19:30, o imensa “structura” avand 6 lumini in forma de “V” a fost vazuta deasupra Muntilor Superstitiei de catre multi locuitori. Aceasta zbura la altitudine joasa, fara pic de zgomot. Ulterior s-a raportat ca OZN-ul avea 8 lumini si un fel de forma circulara, nedefinita. Luminile erau foarte puternice, portocalii si albe, dand impresia de ceva nepamantean. Acestea pur si simplu treceau pe deasupra capetelor a mii de locuitori ai orasului Phoenix care erau pur si simplu impietriti.

Oameni de toate varstele, copii, soferi, chiar si controlori de trafic aerian au ramas stupefiati. Unii martori spuneau ca sunt mai multe OZN-uri zburand in formatie, exact ca niste F-16 la parada, Altii ca era un tot unitar foarte mare, de marimea catorva stadioane! Foarte silentios, in doar cateva minute luminile ciudate au traversat orasul indepartandu-se si scapand din vedere. Automat, mii de telefoane la politie, centre UFO din statul respectiv, raportand uriasa naveta spatiala. Peste mult, mult timp, Armata Americana se sesizeaza sa spuna ca ceea ce s-a intamplat in acea seara nu au fost altceva decat “flares” => rezulta increderea lor in sine ca au populatia indoctrinata si sub control => ignoranta totala. Acest lucru inseamna, conform dictionarului, un fel de flacari, luminite de avertisment, artificii :D, lansate de obicei in diferite situatii, rachete de semnalizare. Aceasta explicatie este extrem de aberanta, deoarece au fost si cativa piloti militari care au vazut incidentul “live” si au spus ca in niciun caz nu erau rachete de semnalizare. Mai mult acestea nu zboara in formatie perfecta.
Cateva link-uri cu inregistrarea video facuta si declaratii ale diferitilor martori:

Intr-unul dintre video-urile puse la dispozitie, mi-a atras atentia un martor care spunea ceva de genul asta:
“… foarte aproape si foarte silentios, avand forma de “V”. Unul dintre “picioarele” acestei
navete era deasupra noastra, iar celalalt cateva blocuri mai incolo.” Asta ca sa va faceti o idee
despre cat de mare era “dracia”. Niste agenti imobiliari care se aflau in nordul orasului in acea seara spuneau ca au vazut duzine de lumini stralucitoare, chiar si o serie de “ferestre” prin care se vedeau niste siluete. Dar bineinteles, potrivit armatei si autoritatilor oficiale, toti acesti oameni erau beti bine, s-au impiedicat si au vazut rachetele de semnalizare ale lor, nu un disc gigant cu lumini foarte stralucitoare si perfect vizibil din tot statul.

Tot cautand si tot cercetand despre acest caz, am dat peste urmatorul scenariu, care mi se pare destul de plauzibil: Multi martori vazand inregistrarea video spuneau ca luminile pe care le-au vazut ei erau un pic “altfel” decat ceea ce se vede pe caseta. Luminile erau mari, uneori portocalii alteori albe, foarte puternice, in forma de “V”. Ceea ce vedem pe video (de pe youtube) arata cum luminile apar incet-incet si dispar in ordinea aparitiei. Armata spune ca dispar in spatele muntilor, si clar ca sunt rachete de semnalizare. Chiar exista o posibilitate ca acestea sa fie “flares”, insa asta nu inseamna ca nu a fost si o naveta spatiala pe acolo. Ganditi-va astfel: Armata, politia, ufologistii in general, au primit sute de telefoane in seara respectiva, si pentru a avea o acoperire au trimis repede un pilot sa arunce aceste “flares” pentru a distrage atentia publicului. Apoi, foarte usor, pot sa demonstreze ca  “ceea ce ati vazut voi acolo erau rachete de semnalizare”. Asta nu inseamna ca toata povestea cu o naveta spatiala gigantica este o farsa, doar musamalizare de catre Armata Americana. De ce le-au trebuit 4 luni sa vina cu ideea ca erau rachete de semnalizare si ca nu erau niste pasari modificate genetic care sa fie fosforescente noaptea (ca porcul ala din Anglia parca…)?
Cum sa contraziceti voi, o mana de oameni indoctrinati la randul vostru dar cu toate astea credeti ca aveti controlul suprem, ceea zic sute, mii de oameni, simpli, normali, de toate varstele care pana atunci probabil ca nici nu auzisera de fenomenul UFO? Cum sa ii faci pe oameni sa creada ca totul este un exercitiu militar, cand ei au vazut cu ochii lor “stadionul” umblator? intrebari retorice… Poza asta arata clar ca “flares” nu au cum sa aiba aceasta formatie si sa se miste simultan si constant:

Parerea mea, proprie si personala, este ca ceea ce s-a intamplat in acea seara a fost ceva adevarat, valid, dovada suficienta fiind si numai prezenta celor cateva sute de oameni care au fost martori, descriind fenomenul ca fiind nepamantean. As fi vrut sa fiu acolo. O experienta cu iz de “Independence Day”…fara atac bineinteles :D.

Articol scris de horse. Corectat si completat de mine.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: